15 sept De opname

Vanochtend was het al vroeg dag. Iedereen was erg gespannen.....

Alles was al ingepakt en stond al klaar om mee te nemen. Oma kwam om 9.15 uur om ons uit te zwaaien. Dus om 9.30 uur zaten we in de auto op weg naar Utrecht. Rajm en ik hadden een speciaal konijn laten maken in Engeland en die hadden we op de achterbank gezet. Denz wist niet hoe ie het had..... zo blij met het konijn die hem vanaf vandaag mag gaan bijstaan in dit hele proces samen met z'n lievelings nijn.

Om ongeveer 11.00 uur waren we in het WKZ waar we naar de kamer werden gebracht waar we de aankomende weken zullen gaan verblijven. Alle spulletjes en kleren een plek gegeven en de foto's opgehangen. Want ja..... deze kamer moet toch een beetje eigen worden.

Om 12.00 uur kwam de pedagogisch medewerker om de hele procedure van de PICC lijn inbrengen door de nemen. Dit is een lange infuuslijn in een grote ader. Hierdoor hoeft er niet elke keer apart te worden geprikt. Door deze lijn zullen alle medicijnen en dergelijke worden gegeven.

 

Dit zorgde toch wel voor behoorlijke tranen. Want dat Denz binnenkwam in het WKZ dacht hij dat het een soort van 2e zomervakantie zou worden. Helaas die illusie werd zeer snel de kop ingedrukt.

Om 13.00 uur gingen we met bed en al naar de 1e verdieping. Daar kwamen we in een kamer waar de ingreep zou gaan plaatsvinden. De pedagogisch medewerker was ontzettend lief en legde veel uit maar trooste ook heel fijn! De dokters die de PICC lijn in gingen brengen waren ook zeer aardig. Alles werd uitgelegd. Het duurde best een tijd want ja alles moet steriel en het is ingreep waar je zeer precies bij moet werken. Helaas bleek dat de lijn niet helemaal goed zat dus werd Denz met bed en al naar de rontgenafdeling gereden. Heel even zag hij papa op de hal. Ach het mannetje was zo verdrietig.

Inderdaad de lijn lag niet helemaal goed. Echt zo balen..... dus weer naar een andere kamer....... weer alles steriel maken..... gelukkig zat de lijn vrij snel goed op z'n plek. Toen alle pleisters enzo weer goed zaten konden we weer naar de afdeling. Gelukkig maar want voor Denz was het een uitputtingsslag.

Om ongeveer 16.00 uur ging papa naar huis. Dat was echt even een heeeeel verdrietig moment :( 

 

Vanavond heeft Denz voor zijn doen goed gegeten (behalve zoals gewoonlijk hetgeen met kleur.... groente ;))

Nu ligt hij lekker op bed en ga ik me ook klaarmaken om naar bed te gaan want voor morgen staat er een heel druk programma klaar.

 

Welterusten.......

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb