Lieve mensen,

 

sorry dat er even tussen heeft gezeten. We merken aan onszelf dat, nu er iets meer "rust" is qua Denzel zijn gezondheid, de vermoeidheid behoorlijk toeslaat.

Ook maakt de grote onzekerheid die er nog steeds is ons moe. Maar goed we mogen niet klagen want wij hebben het voorrecht om onze kinderen nog elke dag te kunnen knuffelen terwijl we van lieve mensen om ons heen weten dat zij hun lieve kinderen niet meer kunnen vasthouden. Dus dat zet alles weer in perspectief.....

 

We hebben afgelopen week leuke dingen kunnen doen en dat was vooral erg fijn voor Denz.

Vrijdag zijn we meegeweest met schoolreisje! Wij reden achter de bus aan richting Drievliet. Denz vond het erg spannend en ook best moeilijk. Want de schaamte over zijn uiterlijk is nog steeds behoorlijk. Maar de kinderen uit zijn klas waren allemaal zo blij dat hij er was dat dat gevoel na verloop van tijd bij Denz wegzakte. Er werd zelfs gekibbeld over wie er achter zijn rolstoel mocht lopen en op een gegeven moment was hij weg met een groepje en zijn juf..... Hoe leuk!! Op de terugweg (compleet af...) zei hij : "wat fijn om even normaal te zijn"..... ach de schat...... het is bijna niet voor te stellen hoe fijn dat moet voelen. Even "normaal" zijn........ Blij dat we mee gegaan zijn. Zowel voor Denz als voor de kinderen.

IMG-20150528-WA0004.jpg

IMG-20150528-WA0023.jpg

 

Het weekend hebben we relaxed doorgebracht. (Alhoewel ik heb flink gewinkeld met 3 vriendinnen op de Llibelle zomerweek......hahahaha....... erg leuk!!!)

Zondag zijn we naar de camping geweest waar Sharon en Sjoerd een weekend stonden met hun caravan. Helemaal leuk om de kindjes weer even te zien en te kunnen knuffelen. En ook nog super weer!!!

Maandag nog een leuke opruimerige dag gehad!! Vandaag was ook de dag dat Denz voor het eerst in zijn prachtige caravan ging slapen. Geweldig!!!! chips = check.... drinken = check..... films = check..... klaar voor een nacht in de caravan!!! Rajm kwam er dinsdag verkreukeld uit maar Denz heeft de hele avond met een smile van oor tot oor in bed gelegen dus het was geslaagd !!! Want voor zo'n smile moet je gewoon wat over hebben..... 20150525_185051.jpg

Dinsdag begon het gewone ritme weer met school en allerlei andere afspraken.

Morgen gaan we met Denz heel even naar school zodat hij samen met zijn klas op de schoolfoto kan. Want dat hij nog een groot deel uitmaakt van deze mooie klas mag wel duidelijk zijn.

Maandag moeten we weer naar het WKZ waar weer een grote bloedafname staat te wachten. We hopen dat we weer goede uitslagen krijgen en dat we weer even vooruit kunnen.

Helaas zal de onzekerheid nog erg lang duren want er zal niet eerder dan medio augustus worden begonnen met het afbouwen van de immuunmedicatie. En pas in die tijd zal de donor moeten gaan laten zien dat hij sterk genoeg is en een 2e transplantatie niet nodig is...... ppppppffffff langeeeeeeee adem.........

 

hopelijk breekt het mooie weer goed door zodat we weer energie van de zon kunnen opdoen !!! voor nu wens ik iedereen een goed weekend en .... carpe diem!!!

Maak jouw eigen website met JouwWeb