Lieve kinderen, juffen en meester van groep 6,

 

Wat zijn jullie lief voor Denzel!! Elke dag wordt er aan hem gedacht. Elke dag wordt er een kaarsje gebrand voor hem in de klas. Elke dag komen worden er tekeningen of prachtige kunstwerkjes gemaakt. Het is heel bijzonder hoe lief en attent jullie zijn. Ook het denken aan hem bij de paasmis ..... Het doet Denzel heel erg goed om te weten dat jullie aan hem denken en dat jullie hem niet vergeten. En ook al is hij op dit moment niet zo spraakzaam, wij als zijn papa en mama zien dat het hem heel erg goed doet en dat hij er elke keer blij van wordt. Dank jullie wel lieverds.....

 

unnamed-1.jpg(dit kreeg Denz van de klas)

unnamed1-2.jpg Moe moe moe.......

-----

 

We hadden een heftig beginnetje van de dag..... ons mannetje zit er behoorlijk doorheen. Dus zijn medicijnen wilde hij niet nemen en de sonde is hij helemaal zat. De schat was overal even helemaal klaar mee!! Zo logisch...... het is een lange, eenzame, zware weg voor Denz. En ook al weet hij dat er veel mensen zijn die aan hem denken, hij voelt zich toch alleen.

Uiteindelijk heeft hij zijn medicijnen gelukkig wel ingenomen en zijn we de auto ingegaan. Na verloop van tijd viel hij lekker in slaap en werd rustiger wakker.

 

Na het gebruikelijke loopje, prikken en daarna koffie, kwamen we bij de arts. De uitslagen van de chimerismes waren er en die lieten zien dat de hoeveelheid donorcellen en denzel zijn cellen stabiel waren gebleven. Dat wil voor op dit moment zeggen dat de donor nog overheerst. De arts was wel heel duidelijk dat we nog steeds moeten afwachten wat er gaat gebeuren aankomende weken en dat er nog niets is uitgesloten. Dus........ adem in adem....... uit !!!!!

Het blijkt dat toch niet de immuummedicatie de oorzaak is geweest van de plotselinge daling van het HB afgelopen week. Maar wat het wel is  geweest (en of het weer zal gebeuren) is nog compleet onduidelijk. ppppffff..... er kan gerust nog wel een mysterie bij....

 

Omdat Denz zo ontzettend verdrietig is en in een echte flinke dip zit hebben we wel de vraag gesteld hoe we het kunnen gaan doen qua sociale contacten. De arts zag aan Denz dat het echt de depressieve kant op gaat dus vond hij het een goed idee om het isolement iets te verkleinen. Hij vroeg aan Denz wat hij graag zou willen doen en Denz zei dat hij zo graag naar de bioscoop wilde. Nou de arts heeft ervoor gezorgd dat Denz een glimlach kreeg en van blijdschap begon te huilen want : hij mag naar de bioscoop!!!! Dus bij thuiskomst hebben we gelijk een film gereserveerd voor morgen om 13.40 uur !! Dan is het lekker rustig in de bios en mag Denz gaan genieten...... Wat een blijdschap om iets wat in het normale leven eigenlijk zo gewoon is.

Verder qua controles moeten we weer voorzichtig zijn omdat de stollingscellen weer behoorlijk waren gezakt en Denz behoorlijk wat bijwerkingen heeft van de medicijnen. Maar voor nu....... mag Denz voor zo ver dat gaat blij zijn en zich gaan verheugen op de film morgen.

We gaan een fijn weekend tegemoet want onze mooie lieve dappere dochter wordt morgen alweer 15!! Dus dat wordt natuurlijk gevierd !!

En dat..... dat zijn de mooie dingen in het leven die gevierd moeten worden want die laten zien wat belangerijk is !!

Maak jouw eigen website met JouwWeb