Sorry maar het programma waar ik dit blog in schrijf deed niet wat ik wilde dus vandaar dat de layout er anders uitziet dan anders.

 

 

Denz heeft afgelopen dagen hard gewerkt aan het schoolwerk. Hij heeft niet altijd fut om 's ochtends via de skype contact te leggen maar hij vind het wel gezellig als juf komt. Vorige week is Denz begonnen met het maken van de suprise voor school. En afgelopen vrijdag was is klaar! Hij is echt hartstikke leuk geworden. Het is fijn voor hem om een beetje bezig te zijn want het wereldje is echt klein !

Vandaag was hij ook wel een beetje verdrietig omdat hij eigenlijk we heel graag mee wilde naar de winkel maar ja dat kan nog echt niet. Het is zo sneu ..... tuurlijk vermaken we ons wel maar bij iedereen om hem heen gaat het leventje door en voor hem is het daaglijks hetzelfde. Maar goed we proberen van elke dag toch weer een leuke dag te maken!!

Met natuurlijk weer gekke (en leuke) foto's!!!  

Denz had probs gekregen dus daar moesten wel wat foto's van gemaakt worden natuurlijk !! (zie hierboven)

 ---------

 

We hebben afgelopen weken naast alle zorg ook nog hard gewerkt om Denz zijn grote liefde "de caravan" klaar te krijgen. Hij kon het maar met moeite het geduld opbrengen. Maar uiteindelijk is het zijn geduld meer dan waard geweest!! We zijn ook wel een beetje trots op onszelf dat we dit toch voor elkaar hebben gekregen. Het is het allemaal meer dan waard geweest zeker toen wij Denz z'n koppie zagen toen hij vandaag in de caravan ging kijken!!

We hopen dat dit mooie plekje echt een fijn plekje wordt en dat Denz zich hier maar heel erg thuis mag voelen.

 

En dan nu .........

 

 

 

 

Denz zijn mooie droomdeken (een deken die hij heeft gekregen vanuit stichting Droomdeken) die heeft hier ook een goede plek gevonden!!

Maak jouw eigen website met JouwWeb