4 okt

Vandaag was het een rustig aan dagje..... Denz heeft zelf nog lekker een beetje gegeten en gedronken. Hij doet zo ontzettend z'n best!! 

Gezellig spelletjes gedaan met papa.... En natuurlijk geprobeerd hem in te maken !!!!

De pijn is wel weer wat erger geworden dus sinds vanavond is de morfine weer een beetje opgehoogd. Ook de sondevoeding is iets hoger gezet. Alles wat er gedaan kan worden om het iets minder pijnlijk te maken voor onze lieverd wordt er gedaan.

Nog even heerlijk geskyped met ons thuis. Er werd niet al te veel gezegd want praten doet zeer dus dan alles maar typen...... helemaal prima want zo begrijpen we elkaar ook !!

Voor vanavond natuurlijk nog een mannenavond !!

Hier thuis hebben we ook een fijne dag gehad. De kids vanochtend gewerkt en ik dacht ik ga nog even liggen maar dat werd iets langer. Was toch weer in slaap gevallen ach het zal nodig zijn geweest. Vanmiddag hebben Shea en ik even lekker gewinkeld en tijd aan elkaar besteed. Fijn om zo samen te zijn en te kunnen praten. 

En zo is ook deze dag weer om en zitten we alweer op dag +7 na de transplantatie... nu nog even lekker zitten met de benen op de bank en morgen gaan we weer richting onze lieve moedige kanjer!!

Maak jouw eigen website met JouwWeb