23 okt

Afgelopen dagen zijn rustig verlopen. Gelukkig!!!

Denz is heel erg moe en ligt de hele dag op de bank. Babbels heeft ie genoeg hahahaha..... Mama ??? en papa ???? zijn veel gebruikte namen en die gaan goed samen met een vraag voor eten of drinken of iets aangeven of..... ach ga zo maar door :))

Hij heeft nog wel last van zijn handen en voeten. het is geen constante hitte maar het komt en gaat met vlagen. Heel vervelend voor Denz..... We wachten het maar rustig af en bij twijfel is de telefoon gewillig. Maandag staan er natuurlijk weer poliafspraken gepland dus dan kunnen we er weer naar laten kijken.

Vandaag is juf Riet geweest (tussenpersoon voor het thuisonderwijs). Ze heeft ons uitleg gegeven over  het systeem "de klasgenoot". Die wordt morgen aangevraagd en dan zal die binnen een paar weken worden geinstalleerd. Een prachtig systeem waardoor er interactief contact is tussen Denzel en de klas. Geweldig dat dit tegenwoordig kan. De kinderen raken daardoor toch iets minder geisolleerd van hun klasgenoten. Want dat is natuurlijk wel iets wat erg gemist wordt. En voor de kinderen gaat het leven natuurlijk door (wat ontzettend logisch is!) maar voor Denz staat alles toch een beetje stil. En dat is jammer want hij had het net zo fijn opgebouwd afgelopen jaar. Dus het zal fijn zijn als dat systeem er is.

Vanaf volgende week dinsdag gaat Denz ook thuisonderwijs krijgen van juf Fleur. Het is het mooiste als Denz toch zoveel mogelijk bij blijft. Maar ook dat hij weer een beetje ritme op een dag krijgt. Want anders duren de dagen best heel lang.

Morgen even gezellig skypen met een paar kinderen uit de klas. Wat leven jullie kinderen ontzettend mee met Denzel. Echt ontroerd zijn wij dat jullie zo om hem denken. Alle lieve kaartjes en kadootjes!! Het laat echt zien wat voor een lieve kinderen jullie zijn en dat jullie, zeker voor jullie leeftijd, heel veel inlevengsvermogen hebben. Onze complimenten......

Nu heerst er weer stilte in huis en kunnen Rajm en ik even op de bank neerploffen.... onze gedachten even laten gaan zonder dat er kinderen om ons heen zijn...... en hopelijk een rustige nacht tegemoet.

Maak jouw eigen website met JouwWeb