2 okt

Vandaag was het echt een rotdag voor Denz.....

Het begon al vanaochtend vroeg omdat er een zuster kwam om bloed te prikken door een vingerprik. Denz moest daarvoor wakker gemaakt worden. Dit was dus echt niet leuk wakker worden......blehhhhhh!!

Daarna werd al gauw duidelijk dat de sonde er ook vandaag in moest dus dat was ook echt iets waar Denz erg tegenop zag. Denz krijgt al meer moeite met slikken en heeft pijn in z'n keel en buik. Dit zal de aankomende periode alleen maar erger worden. Het is ook duidelijk te zien in zijn mond dat de slijmvliezen stuk aan het gaan zijn.

Eerst kwam Nathalie (psycholoog) even langs om gezellig te praten. En om 11.00 uur kwam juf om een half uurtje les te geven. Fijn om even afleiding te hebben want Denz wist dat om 11.30 uur Ellen zou komen samen met Albert Jan om de sonde in te brengen. Wel lastig om je te concetreren maar Denz deed het hartstikke goed.

Om 11.30 uur kwamen Ellen en Albert Jan binnen om uit te leggen hoe ze de sonde in gingen brengen. (Een sonde is een slangetje die ze door je neus aanbrengen en dat slangetje eindigt in de maag. Door dit slangetje kunnen ze eten aan je geven maar ook kunnen er wat van de medicijnen door gegeven worden.)

Onze kanjer deed het hartstikke goed !!! Wat een naar en raar en vervelend gevoel. Maar hij zit erin en precies op tijd. Want Denz kan normaal een aantal tabletten in 1 keer doorslikken maar sinds vandaag doet hij er een paar keer over.

  Poffertjes gingen er vanmiddag wel in !!!

Sinds vanavond krijgt Denz ook morfine (zware pijnstiller) want de pijn begint zich behoorlijk op te bouwen. Hopelijk haalt die morfine de scherpe kantjes van de pijn af......

Dus jullie begrijpen wel dat Denz vandaag echt een flinke rotdag had....... Hij ligt heerlijk in bed nog even tv te kijken en hopelijk valt hij zo lekker in slaap en kan zijn lijfje even rust krijgen.......