Afgelopen nacht heeft Denz weer een rustige nacht gehad.

Ik begreep dat er wat verwarrig was over de "slaap"toestand waarin Denz zich bevindt. Doordat hij zo verschrikkelijk reageerde op de prednison hebben ze hem afgelopen weekend een combi van medicatie gegeven. enerzijds een middel om slaperig en rustig te worden en anderzijds een middel waardoor het brein als het ware "ingegipst" wordt. Dit om te zorgen dat de gedachten die er zijn beter te kunnen reguleren. In het weekend was de dosering hier hoger van als vandaag. We willen samen met de artsen dat hij toch weer 'helderder"wordt en moeten we aankijken of hij dan ook rustig blijft. We merkten vandaag (nu de dosis) iets lager is geworden, dat hij langere heldere momenten krijgt. En dat hij dan ook veel rustiger is. De reactie van de prednison is dus flink afgenomen gelukkig.

Hij wilde zelf een spelletje spelen !!! Het werd een heeeeeeel lang spelletje want tussen het dobbel stenen gooien in viel hij iedere keer weer een beetje in slaap maar dat geeft niet. Een spelletje spelen is het liefste wat we deden en doen dus voel ik me super blij dat ik dit met hem kon doen. al hebben we hem niet afgespeeld....20150223_090432.jpg

 

Om 10.45 uur kreeg de verpleegkudige te horen dat er gelijk een plekje was in het UMCG (volwassen ziekenhuis) voor een MRI. Dus met rasse schreden zijn we richting het UMCG gegaan. Papa was er gelukkig precies op tijd. Hij heeft de tas neer kunnen zetten en kon gelijk op bed klimmen bij Denz. Want Denz had papa zo gemist. Dus dan maar samen op het bed door een lange tunnel richting het andere ziekenhuis.

De MRI heeft Denz super gedaan. Op het laatst was hij het zat maar dat mag ook ! Dus toen weer met bed en al door de lange tunnel richting z'n eigen box. Bekaf was hij van deze hele onderneming en is dan ook in mijn bed in slaap gevallen.

 

's middags kwamen Beauen en Shearon gezellig langs. En gelukkig was Denz aardig wakker. Hij leek wel een beetje dronken !!!! :)) (door de medicatie) dus dit tot hilariteit van de kids. Zegt Denz ook nog heel wijs : ik weet nu eerder dan jullie hoe het voelt om dronken te zijn!" "ik snap niet dat mensen dit leuk vinden!!!' haha....

Denz klaarde helemaal op van het bezoek en dat was echt zo fijn om te zien na deze verschrikkelijk zware dagen. Ook voor de kids was het fijn om bij Denz en ons te zijn. Mooie foto's kunnen maken, kunnen lachen en ook kunnen knuffelen.

 

Aangezien Denz zijn sonde er weer uit had getrokken in zijn onrust moest die er toch wel weer in. hij had namelijk al dagen niet gegeten. op een paar hapjes na....

Wat zijn we trots op hem want hij voelde zelf ook wel aan dat hij dit toch echt nodig heeft om wat krachtiger te worden. Dus natuurlijk is er wel een traan gelaten, maar dat mag ook want het is een rotklus, maar hij zit er weer in!!! en hopelijk doordat hij nu rustiger hem er niet weer uittrekt.

Na het inbrengen wilde hij dat hij ook weer gelijk werd aangezet. "nu hij er toch inzit zet hem dan maar aan"..... wat een topper!!! En wat kunnen kinderen toch goed voelen wat ze eigenlijk nodig hebben.

 

Dit hele gebeuren had er wel voor gezorgd, samen met de MRI, dat de energie toch echt op was dus hij heeft een tijdje heerlijk kunnen slapen.

 

Morgen wordt een spannende dag..... de uitslag van de MRI en het belangrijke bloedonderzoek. En dan natuurlijk het behandel plan.

Denz hoopt zelf dat ze morgen zeggen dat hij naar huis mag maar we hebben hem al voorbereid dat hij voorlopig toch echt nog niet naar huis kan. En het verdriet daarover is zo inmens groot bij hem.... hartbrekend om hem zo te zien snikken dat hij naar zijn eigen bedje verlangt en dat hij niet eens afscheid heeft kunnen nemen van Diesel.

Voor ons is het aller aller aller belangrijkste dat Denzje, hoe lang het ook mag duren, weer met ons mee naar huis mag......

 

lieve groep 6. Wat een prachtig mobiel hebben jullie gemaakt. rajmo en ik moesten er een traantje van laten dat jullie zo lief zijn voor Denzel. Het mandje met kadootjes, alle andere kadootjes, alle kaartjes  en  alle lieve berichten..... dank julie wel..... het doet ons heel veel dat er zo wordt meegeleefd ! Sorry dat ik/we niet op alle berichten reageer(en) maar lezen doe ik/we ze zeker!!  

 

ps qua foto's op het blog zetten vinden wij nu een beetje lastig want sommige foto's kunnen  best confronterend zijn en er lezen ook heel veel kindjes het blog......

Maak jouw eigen website met JouwWeb