17 okt 

Dit blog schrijf ik vanaf huis en niet omdat het wisseldag was neeeeee....... 

 

DENZ IS THUIS!!

 

Vanochtend op tijd uit bed want er stond een longfuntietest op de planning. Mede hiervan afhankelijk was het of Denz  vandaag naar huis mocht. Eerst werd er bloed afgenomen waar we ook van afhankelijk waren ivm ontslag naar huis. Denz wist nog steeds van niks ......

 

Om 10.00 uur had Denz de longfunctietest waaruit bleek dat hij wel iets was achteruitgegaan maar niet zodanig dat het voor nu problemen oplevert. Dit zien ze eigenlijk bij alle patienten die deze behandeling ondergaan. 

Daarna terug naar de box waar juf zou komen voor een uurtje les. 

In het begin van de middag werd duidelijk dat er absoluut geen aanwijzingen waren dat Denz moest blijven dus met andere woorden ...... HIJ MOCHT MEE NAAR HUIS!!!

 

We hebben het nieuws gelijk aan hem verteld !! Hij was verrast, blij maar ook wel bang en verdrietig...... Het is ook allemaal niet niks wat er op zo'n klein mannetje afkomt.

Papa had de koffers ook al mee dus we konden beginnen met inpakken.... HAHAHA dat was nog wel een klusje ...... de hele wand met kaarten !!! Wat fantastisch om te zien hoeveel lieve mensen er zijn geweest afgelopen weken die aan Denz en ons hebben gedacht. (Kaartjes zijn natuurlijk nog steeds van harte welkom)

Daarna moest de PICC lijn er nog uitgehaald worden en alle medicijnen moesten op orde zijn. Ik zal jullie niet vermoeien met dat verhaal maar laat ik zeggen het heeft heel wat voeten in aarde gehad en heel wat energie gekost om alle medicatie op orde te krijgen en in huis te hebben.

Rond 14.00 uur konden we op weg! Op weg naar huis !!! Denz was er zenuwachtig van.

Toen we thuis kwamen werd Denz verrast met een kamer versierd met slingers en 100 ballonnen. Beau Shea en papa hadden heeeeeel erg hun best gedaan om alles zo mooi te maken! Beau had zelfs voor het eerst een cake gebakken !!!

 

Oma was er gezellig en later kwamen Marielle, Roos en Fajah langs met een prachtige taart, bloemen en lieve kadootjes !!! En waren we ook verwend met prachtige bloemen van Jenny en gezin!!! Wat een fantastisch thuiskomen!!! 

 

Denz ligt nu uitgeteld op de bank (wij ook) te genieten van het weer thuis zijn. Ons moppie heeft nog een lange weg te gaan maar hij heeft laten zien hoe sterk hij is dus we gaan vol vertrouwen de aankomende tijd tegemoet.

 

Maandag zal ik weer een blog schrijven met de update over de poli bezoeken die maandag weer gepland staan. Voor nu gaan we met ons gezin intens genieten van het samen zijn!!!

Maak jouw eigen website met JouwWeb