Vandaag was het vrij rustige dag. Dat was erg fijn !! Vanmiddag kwam papa !! Dat vond Denz toch wel heel erg fijn! Even daarna kwamen oma en Jasper op visite.

Nadat oma en Jasper weg waren kwam de arts om ons te vertellen over hoe nu verder.

 

Denz heeft er naast wat hij allemaal al heeft een auto immuunziekte bij gekregen die ervoor zorgt dat zijn schildklier stuk aan het gaan is.

Na alle onderzoeken blijkt dit niet iets te zijn wat de transplantatie in de weg moet staan. Wel zal hij daarop constant worden gecontroleerd en eventueel medicatie krijgen.

Omdat Denz allemaal gekke antistoffen aan het maken is (waar de artsen geen antwoord op hebben) is er gekozen om andere soorten chemo's te gaan geven. Dit houdt in dat er een iets ander plan gemaakt is. Vanaf maandag zullen we beginnen met 3 dagen de ene chemo soort en daarna 6 dagen andere soorten.

Omdat Denz behoorlijk is afgevallen afgelopen week door die auto immuunziekte is er vanavond begonnen met sondevoeding.

Al met al was de weg van afgelopen 4 jaar al heel hobbelig en blijkt hij nog hobbeliger te kunnen worden. het plan wat er nu ligt qu behandeling lijkt de meest veilige manier te zijn om Denz te gaan transplanteren.

Dit weekend is papa gezellig bij hem en gaan ze even genieten van de buitenlucht en verder lekker rusten.

 

Wat echt nog gezegd moet worden is : Ontzettend bedankt voor alle kaarten die er al binnen zijn gekomen !! vandaag waren het er 71 !!!!!!!!

We hebben al een extra kamer gevraagd die we als postkamer kunnen gaan gebruiken hahahaha….

Al deze liefde en warmte doen ons heel erg goed......

 

Tot snel (maandag weer een blog)

Maak jouw eigen website met JouwWeb