1 nov

Afgelopen dagen zijn goed verlopen.

Gisteren heeft Denz even gezellig geskyped met een paar kinderen uit de klas. Ndat juf geweest was hebben we even gegeten en daarna zijn Denz en ik even een blokje om gegaan! Het was natuurlijk heerlijk weer dus hup in de rolstoel en lekker even naar buiten. Hij vond het heerlijk om even buiten te zijn. Afgelopen weken had hij daar echt geen zin in. Dat wil echt wel wat zeggen over hoe hij zich voelt want Denz is echt een buitenjongetje. Gistermiddag kwamen er een paar meiden aan de deur dus Denz wilde wel even naar buiten. Prima natuurlijk want buiten andere kinderen ontmoeten kan heel goed. Maar Denz wil zich dan toch niet helemaal laten kennen dus hij is een flink blokje omgegaan al lopend. Hhhhmmm dat was niet zo'n goed idee. Heel gezellig en fijn met de meiden maar zijn energie is daarvoor nog lang niet toereikend. Hij zal echt zijn conditie moeten opbouwen maar dat zal een lange tijd duren. Zijn lijf is nog zo moe en zo hard aan het werk. De blauwe plek van het prikken 2 weken !!! geleden zit er nog. Dus daaruit blijkt wel dat zijn cellen nog lang niet genoeg zijn om de boel te laten helen.

Dus vandaag een rustige dag gehad. En dat was ook echt nodig. Vandaag heeft Rajm het caravaantje naar een loods gebracht en samen met Marcel hem geplamuurd en geschuurd. Aan het einde van de dag waren de mannen zover dat de hele caravan in de primer staat dus morgen kan er geschilderd worden !!!! Denz stond helemaal enthousiast te roepen toen Rajm met het caravaantje wegreed.

Denz en ik zijn vanmiddag even gaan kijken hoe het ging met de mannen en toen we weg reden zei hij tegen mij : ze zullen wel goed voor mijn kindje zorgen he !!!! Hoe schattig .....:)

Vanavond zijn Beau, Shea en ik naar de film "Dansen op de vulkaan" geweest. Pppppffff deze is flink binnengekomen. Er wordt niet ontzettend veel in gepraat maar wat er gezegd werd en wat je kon voelen uit de film spreekt compleet voor zich. De onmacht, het verdriet, het moeten inleveren op alles.... het is allemaal waar. Ons leven zal nooit maar dan ook nooit als vanzelfsprekend zijn. Het zal tot op een zekere hoogte spontaniteit bevatten maar heel veel spontaniteit kan er ook niet zijn omdat je toch altijd rekening hebt te houden met de gezondheid van jezelf maar ook met die van de kinderen.

Dit gegeven is moeilijk en een rouwproces die niet stopt. De film heeft bij Beau voor heel veel herkenning gezorgd. En dat valt echt niet mee..... :( ....Voor ons als volwassenen is het al zwaar laat staan staan voor een kind waar de toekomst voor open zou moeten liggen......

----

morgen hopen we op nog een mooie dag want dan willen we even gezellig afspreken met onze lieve vrienden en dan kunnen we dat lekker buiten doen. Want binnen vinden we nu toch nog even te riskant.....

Voor jullie allen nog een fijne zondag......

 

ps..... kaartjes zijn nog steeds van harte welkom want Denz kijkt er nog steeds elke dag naar uit. De dagen zijn best lang en dan is het heel fijn om te weten dat er aan je gedacht wordt...... (wij weten het wel maar voor een kind werkt dat toch even anders)

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb