24 sept

Vandaag stond Denz al heel erg beroerd op. Na uiteindelijk toch 2 crackers te hebben gegeten gauw gedoucht. Dan voel je je ook altijd even wat fijner. Hij wilde daarna even niet meer in bed liggen dus hebben we aan tafel een spelletje skibo gedaan! Uiteraard won Denz!!!

Om 11.00 uur kwam juf Imke. Toch een uurtje lesgehad..... Daarna was de koek toch ook echt wel op. Dus heerlijk in het schone bed uitrusten.

Helaas bleek de PICClijn niet goed meer te zitten nadat gisteren de pleisters waren vervangen en de lijn zo was neergelegd dat hij prettiger zou zitten voor Denz. Er bleken 2 knikjes in te zitten dus er liep niks meer doorheen. Na heeeeel veel gedoe en gefriemel moesten alle pleisters er weer af en werd de lijn goed gelegd. Helaas betekende dit dat de chemo pas om 15.00 uur kon gaan doorlopen. En de doorlooptijd is 4 uur. En Denz was er behoorlijk van overstuur want dat zijn nou net de dingen die je niet kan hebben als je je zo naar voelt.

Ellen was er ook nog gezellig een uurtje... Ik ga nog niet verklappen aan welk project ze zijn begonnen maar degenen die Denz goed kennen kunnen het al een beetje raden.... 

Denz is de hele dag behoorlijk misselijk geweest en totaal niet lekker. Vanavond waren papa en buurman er even gezellig. Daar had Denz de hele dag al naar uitgekeken. Papa had Denz z'n eigen kussen en dekbed mee!! "nou" zei Denz :"ik denk dat ik hierdoor huis ietjes minder mis"......pppppfffff klein lief stoer mannetje......

papa en buurman waren er nog toen Denz z'n oogjes dichtvielen dus toen zijn zij weer op huis aangegaan. Er heerst hier nu diepe rust. Hopelijk blijft die rust ook zo voor het kleine mannetje. Morgen een rust dag.... vooral geestelijk even op adem komen voor Denz en de misselijkheid weg laten trekken. 

En dan is vrijdag de TRANSPLANTATIE dag.......

spannend spannend spannend.......