We zijn weer thuis!

 

vannacht hebben we een zeeeer korte nacht gehad omdat door de combinatie van medicatie Denz ontzettend veel pijn kreeg in zijn benen. Rond 03.00 uur viel hij eindelijk op zware pijnstillers in slaap. vanochtend was de hele erge pijn gelukkig weg. er is bloed afgenomen en nog medicatie via het infuus toegediend. gelukkig voelde Denz zich ietsjes meer mens door de transfusies van gisteren. de waardes houden nog niet over maar de kans op bloedingen is voor een paar dagen weer iets minder en hopelijk zakt het HB ook niet zo heel erg snel maar woensdag moeten we weer terug voor controle.

 

De arts hebben we uiteraard ook gesproken. omdat er toch iets van een hele kleine stijging te zien is qua donor wil hij het toch nog even aankijken. Het blijft wikken en wegen maar de artsen hopen gewoon nog steeds dat de donorcellen zelf weer wat gaan doen. Het is wel zo dat daar tijd voor uit getrokken moet worden om ze op te laten komen omdat de cellen echt heel erg flink op hun donder hebben gehad. Het hangt van aankomende controles, van een aantal bepaalde cellen. af welk besluit er genomen gaat en kan worden.

tot die tijd zal denz op tijd transfusies krijgen zodat hij niet zo heel erg zakt als afgelopen dagen met alle gevolgen van dien.

 

Het is fijn om weer thuis te zijn. en we hopen dat dan ook voor lange tijd zo te kunnen houden en alleen voor controles terug te hoeven komen. maar goed als er iets is wat we ervaren hebben afgelopen maanden is dat we echt niet verder moeten en kunnen kijken dan een dag.........

Maak jouw eigen website met JouwWeb